Verlatingsangst bij honden: de sleutel tot succes.

Verlatingsangst 


Zou jij ook zo graag weer spontaan op pad willen gaan?

Ik ben er om jou te helpen!

Verlatingsangst bij honden heeft vaak een enorme impact op jouw leven en die van je hond. Je zou het zelfs een beetje kunnen omschrijven als een gevangenis. Het niet meer spontaan even de deur uit gaan, het vele plannen, boze buren, relatieproblemen, spanning of er niet weer wat gesloopt wordt. Maar ook de zorgen om je hond als je weg bent, de stress en de paniek die jouw hond ervaart is natuurlijk heel heftig.

Vraag jij je af of jouw hond wel verlatingsangst heeft of twijfel je over hoe erg het is? Een informatief consult is dan net wat jij nodig hebt. Ik vertel je hier meer over verderop op deze pagina. 


Verlatingsangst is complex maar ook een veelvoorkomend probleem bij honden en naast dat het kan leiden tot destructief gedrag kan het ook leiden tot gezondheidsproblemen bij jouw hond.


MAAR ER IS GOED NIEUWS!

Als gecertificeerd verlatingsangst expert voor honden (SA PRO Trainer) begrijp ik de uitdagingen waar jij en je hond mee te maken hebben. Mijn doel is om zowel jou als je hond te helpen, deze angst te overwinnen en een gelukkiger, evenwichtiger leven te leiden. Want hoe fijn is het als jij straks weer gewoon de deur uit kan met de wetenschap dat jouw hond rustig en veilig thuis kan zijn?


Bonus: Naast dat ik SA-Pro trainer ben, ben ik ook gedragscoach en ervaren paraveterinair: verlatingsangst en gezondheid staan nauw met elkaar in verbinding.


Met mijn expertise, ook op medisch gebied, kan ik jou nog beter begeleiden. Het complete plaatje voor jou en jouw hond!


Mijn advies: lees de gehele pagina even goed door zodat je het complete plaatje krijgt, van wat alles inhoudt tot aan de prijzen van de  verschillende trajecten.


Coach voor honden met verlatingsangst

Onderstaande punten herken je vast?

 • Zodra je de deur uit gaat begint jouw hond met onrustig gedrag: blaffen, piepen, ijsberen, hijgen misschien zelfs wel plassen of poepen. De kans is ook groot dat jouw hond iets gesloopt heeft wanneer je terugkomt.
 • Je hebt alle tips en artikelen online en in boeken al gelezen maar het lijkt maar niet te willen werken.
 • Je wilt het allerbeste voor je hond want hem of haar zo in paniek zien geeft je veel zorgen.
 • Je hebt al van alles en nog wat aan puzzels en voerspeeltjes in huis maar ook dit werkt niet.
 • Een andere coach heeft jou en je hond geprobeerd te helpen maar ook dit sloeg niet aan.
 • Je wilt graag een coach die er samen met jou helemaal voor gaat.


Een verlatingsangstraject  kan echt wat voor jou en je hond betekenen!


                                                                                               Verlatingsangst hond, SA PRO Trainer

Training op maat: Jij wordt de expert voor jouw hond met verlatingsangst!

Het maakt niet uit waar jij woont, ik ga jou namelijk op afstand begeleiden.


Hoe kan dat dan?

Niet alleen is gebleken dat online begeleiding veel effectiever is, het gaat erom dat jouw hond oké is met jij die het huis uitgaat.

Ben ik bij jou thuis dan zal dit een vertekend beeld geven, het is namelijk niet de realiteit. Ik ben er immers anders ook niet.

Ga ik bij jou thuis zitten ben ik 100% een storende factor in het succes van jouw training, het zal voor meer onrust en stress zorgen bij jouw hond. Dat willen we natuurlijk niet!


Met moderne technieken zoals camera’s en online-meetings kan ik jou perfect op afstand helpen zonder dat jouw hond het in de gaten heeft. Zo halen we het maximale uit jullie training!


Jij krijgt dagelijks op maat gemaakte trainingen en intensieve-begeleiding speciaal voor jouw hond. 


Mijn doel: Ik maak jou de expert in jullie verlatingsangst-training. 

Extra voordeel:   je kan trainen wanneer het jou uitkomt!


Gecertificeerd verlatingsangst trainer honden

Verlatingsangst-traject van 4Paws Hondenbegeleiding

Deskundigheid

Naast dat ik 1 van de weinige gespecialiseerde trainers in Nederland ben voor verlatingsangst (SA Pro-trainer) ben ik ook gedragscoach en paraveterinair. Mijn kennis en vaardigheden stellen me in staat om effectieve strategieën te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van jouw hond. Daarnaast ben ik Mental-Coach wat ervoor zorgt dat ik jou als baasje op alle fronten ook goed kan coachen, zit je er even doorheen: ik help je!  Het meest complete plaatje dus.

Persoonlijke aanpak

Ik geloof sterk in maatwerk. Elke hond is uniek en verdient een individuele benadering. Daarom begin ik mijn coachingstrajecten altijd met een grondige evaluatie van jouw hond om een diepgaand inzicht te krijgen in zijn of haar gedrag en behoeften. Op basis hiervan ontwikkel ik een eerste plan van aanpak. Oftewel een VIP-traject helemaal afgestemd op jouw hond. 

Verderop lees je welke trajecten er zijn en wat ze inhouden.

Effectieve methode

Mijn coachingstechnieken zijn Fear-Free. Ik geloof sterk in het opbouwen van vertrouwen tussen jou en je hond, waardoor verlatingsangst geleidelijk aan wordt verminderd. Door gebruik te maken van wetenschappelijk onderbouwde methoden en technieken, krijg jij een effectieve aanpak van verlatingsangst bij jouw hond. Het “we laten hem wel uit-blaffen” daar doen we niet aan.

Toegewijde coach 

Gedurende het hele coachingstraject sta ik naast jou en je hond. Ik bied continue ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat jullie op de juiste weg blijven. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of gewoon wat extra motivatie wilt, ik ben er altijd om je te helpen.

WAT HEB IK, MAAR VOORAL Jouw HOND NODIG VAN JOU ALS BAASJE OM DIT TOT EEN SUCCES TE MAKEN?

 • Je barst van de motivatie en je wilt er helemaal voor gaan, 4 a 5x trainen per week is geen probleem. Ook je hond heeft rustdagen nodig net als jij dus er is altijd sprake van weekend.
 • De trainingsplannen die je van mij krijgt volg je nauwkeurig en bij vragen of niet vertrouwen neem je gelijk met mij contact op, aanmodderen? Daar doen we niet aan. Ik beantwoord jouw vraag dezelfde dag nog. Je houdt mij verder ook goed op de hoogte over hoe de trainingen verlopen zodat ik jullie op de best mogelijke manier kan begeleiden.
 • Jij geeft niet op; jij weet inmiddels dat verlatingsangst een complex-probleem is. De trainingen zullen met pieken en dalen gaan want jouw hond is aan het leren en dat gaat niet alleen in 1 stijgende lijn. Jij weet ook dat een quick-fix niet bestaat en dat verlatingsangst verhelpen een lang proces is. Jij laat je niet uit het veld hierdoor slaan want jij wordt zelf de expert in je trainingen.
 • Je hond mag tijdens ons traject niet langer alleen zijn dan dat hij aankan (dus geen hond in angst). Negatieve ervaringen voor jouw hond zorgen er namelijk voor dat hij of zij niet kan leren en er geen vooruitgang zal zijn. Geen angst is dus cruciaal om daadwerkelijk effect te krijgen in jouw training. I know: dit klinkt als een enorme belasting want sommige honden kunnen maar een paar minuten of zelfs maar een paar seconden alleen zijn. Maar net als vele andere baasjes kan jij dit ook voor elkaar krijgen! You’ve got this!  Ik help jou met adviezen hoe je dit voor elkaar kan krijgen.
 • Voor de training heb jij (of ben je bereid dit te regelen) een laptop/ipad, een mobiele telefoon en een wifi-camera waarop jij jouw hond tijdens de training in de gaten gaat houden. De kosten voor een wifi-camera hoeven helemaal niet duur te zijn en ik adviseer je hierbij natuurlijk graag. De camera moet kunnen opnemen want de beelden stuur je naar mij door zodat ik ze kan bestuderen voor je volgende trainingsplan.

De verschillende prijzen en trajecten? Je vindt ze hieronder!

Heeft mijn hond wel verlatingsangst en welk traject is dan geschikt?


Ik kan me goed voorstellen dat je een beetje overweldigend bent van alles wat je leest. Vaak krijg ik de vraag: heeft mijn hond wel verlatingsangst, hoe erg is het en welk pakket is dan voor mij geschikt?

Om jou op de best mogelijke manier antwoord te geven op jouw vragen heb ik daarom de mogelijkheid om te kiezen voor een informatief consult. 


Wat betekend dit?


1,5 uur online meeting waarin ik jouw vragen beantwoord en wij samen een eerste training doen. Tijdens deze training doorlopen wij een aantal stappen waarin ik een inschatting kan maken of jouw hond verlatingsangst heeft, hoe heftig deze angst is en indien nodig welk traject ik je zou adviseren. 


Dit informatieve consult kost €85,- 


Mocht je inderdaad willen gaan voor een traject dan wordt deze €85,- van de kosten van het traject afgetrokken.

Mocht je uiteindelijk besluiten om niet door te gaan dan heb je in ieder geval heel veel waardevolle tips en informatie gekregen. 


Lees snel verder voor alle beschikbare trajecten die ik aanbied.

De trajecten zijn oplopend, lees ze allemaal even goed door voordat je een keuze maakt.De 5 Trajecten 

Light

Jouw prijs: €165,-

Duur programma: 4 weken

Ik snap dat voor veel mensen de onderstaande trajecten misschien financieel niet uitkomen. Je kan mij altijd benaderen voor een betaling in termijnen, maar mocht dit niet uitkomen heb ik ook het volgende light-pakket.

Ik help je een stukje op weg en je krijgt van mij waardevolle richtlijnen en protocollen, maar let wel het meeste werk komt echt op jezelf af en omdat geen dag hetzelfde is, kan een intensiever traject je wellicht beter op weg helpen.

Wat hoort erbij dit traject?

  • Beoordeling van opgestuurd beeldmateriaal (je krijgt van mij een lijstje) en intake-lijst. Zo krijg ik een goed beeld van jouw hond en kan ik je wellicht nog wat meer tips geven over het gedrag van jouw hond.
  • Online-meeting van 1,5 uur waarbij ik jouw vragen beantwoord en we 1 training samen gaan doen echt van het begin. Vanuit hier gaan we kijken wat je hond aan kan.
  • Je krijgt van mij verschillende waardevolle protocollen en richtlijnen waar je zelf mee aan de slag kan gaan. En adviseer ik je hoe je verder kunt trainen.
  • Na 4 weken een online-meeting van 45 minuten waarin we jouw voortgang bespreken en we doen live nog 1 training samen.
  • (let op in dit pakket zit GEEN whatsapp begeleiding)
  • Hand-out over hersenwerk voor je hond
    Extra keer online training van 60min: €45,-

Pawsome Starter

€ 550,-

-15% Jouw prijs: €467,50 je bespaart dus maar liefst: €82,50-


Duur programma: 4 weken

 • Intake van 1 uur online.
 • 1e online live training samen van 30minuten.
 • Recht op 2 op maat gemaakte trainingsplannen per dag gedurende 5 dagen per week (keuze uit de dagen maandag-zaterdag). Dit kunnen dus 10 trainingsplannen per week zijn mocht het je lukken om 2x per dag te trainen.
 • Beoordeling van je trainingsvideo’s met feedback via WhatsApp (2 per dag).
 • In week 2 nog een live-training van 30 minuten.
 • All-in begeleiding via WhatsApp tussen je trainingen door.
 • Aan het einde van het traject nog een afsluitgesprek van 30 minuten waarbij we een plan maken voor hoe je zelfstandig verder kan.
 • 6 weken na het eindigen van je traject een online meeting van 30 minuten om je voortgang te bespreken.
 • Je ontvangt meerdere waardevolle protocollen die jou gaan helpen in je training.

Pawsitive Steps

€ 750,-

-15% Jouw prijs: €637,50 je bespaart maar liefst: €112,50


Duur programma: 6 weken

 • Intake van 1 uur online.
 • 1e online live training samen van 30minuten.
 • Recht op 2 op maat gemaakte trainingsplannen per dag gedurende 5 dagen per week (keuze uit de dagen maandag-zaterdag). Dit kunnen dus 10 trainingsplannen per week zijn mocht het je lukken om 2x per dag te trainen.
 • Beoordeling van je trainingsvideo’s met feedback via WhatsApp (2 per dag).
 • In week 2 nog een live-training van 30 minuten.
 • All-in begeleiding via WhatsApp tussen je trainingen door.
 • Aan het einde van het traject nog een afsluitgesprek van 30 minuten waarbij we een plan maken voor hoe je zelfstandig verder kan.
 • 6 weken na het eindigen van je traject een online meeting van 30 minuten om je voortgang te bespreken.
 • Je ontvangt meerdere waardevolle protocollen die jou gaan helpen in je training.

PAWSOME INDEPENDENCE

€ 985,-

- 15% Jouw prijs: €837,25 je bespaart maar liefst: €147,75 


(Betaling in 2 termijnen is mogelijk)


Duur programma: weken

 • Intake van 1 uur online.
 • 1e online live training samen van 30minuten.
 • Recht op 2 op maat gemaakte trainingsplannen per dag gedurende 5 dagen per week (keuze uit de dagen maandag-zaterdag). Dit kunnen dus 10 trainingsplannen per week zijn mocht het je lukken om 2x per dag te trainen.
 • Beoordeling van je trainingsvideo’s met feedback via WhatsApp (2 per dag).
 • In week 2 nog een live-training van 30 minuten.
 • All-in begeleiding via WhatsApp tussen je trainingen door.
 • Aan het einde van het traject nog een afsluitgesprek van 30 minuten waarbij we een plan maken voor hoe je zelfstandig verder kan.
 • 6 weken na het eindigen van je traject een online meeting van 30 minuten om je voortgang te bespreken.
 • Je ontvangt meerdere waardevolle protocollen die jou gaan helpen in je training.

PAW-TENTIAL Unleashed

€ 1350,-

- 15% JOUW PRIJS: €1147,50 JE BESPAART MAAR LIEFST: €202,50 


(BETALING IN 3 TERMIJNEN IS MOGELIJK)


DUUR PROGRAMMA: 12 WEKEN

 • Intake van 1 uur online.
 • 1e online live training samen van 30minuten.
 • Recht op 2 op maat gemaakte trainingsplannen per dag gedurende 5 dagen per week (keuze uit de dagen maandag-zaterdag). Dit kunnen dus 10 trainingsplannen per week zijn mocht het je lukken om 2x per dag te trainen.
 • Beoordeling van je trainingsvideo’s met feedback via WhatsApp (2 per dag).
 • In week 2 nog een live-training van 30 minuten.
 • All-in begeleiding via WhatsApp tussen je trainingen door.
 • Aan het einde van het traject nog een afsluitgesprek van 30 minuten waarbij we een plan maken voor hoe je zelfstandig verder kan.
 • 6 weken na het eindigen van je traject een online meeting van 30 minuten om je voortgang te bespreken.
 • Je ontvangt meerdere waardevolle protocollen die jou gaan helpen in je training.

"ALS JE AARZELT, GROEIT JE ANGST; ALS JE WAAGT, GROEIT JE MOED"

Reviews
Lees wat de ervaring is van andere klanten