Hondengedragsdeskundige en Hondencoach | 4Paws Hondenbegeleiding

Een goed begin is het halve werk! 


Laten we gaan voor de beste match voor een hondenleven lang!!Je kiest een hond voor zijn leven lang!

Wat leuk je hebt gekozen voor je eerste of nieuwe hond in huis. Dit is een grote en belangrijke beslissing, want een gezonde hond kan wel zo tussen de 10 en 16 jaar oud worden. Sommige honden redden zelfs een leeftijd boven de 16 jaar. Oftewel de hond die je kiest moet goed bij jouw gezin en situatie passen. Bewust een hond kiezen is heel belangrijk, maar die lieve oogjes maken dat oh zo moeilijk.

Honden kunnen je trouwste maatje zijn maar bij een mis-match kunnen ze jou en zichzelf een hoop stress, frustratie en onplezierige momenten bezorgen.


nullWaarom 4Paws Hondenbegeleiding

GEEN half werk

De aangeboden trajecten zijn behoorlijke uitgebreid. Hierdoor is er alle tijd voor jouw vragen en het doornemen van alle aandachtspunten.

UITGEBREIDE MEDISCHE KENNIS

Een mooie bonus is dat ik al meer dan 12 jaar paraveterinair ben. Hierdoor kan ik je ook adviseren over de eventuele medische risico's en de te verwachten kosten voor jouw hond.

UITGEBREIDE ADVIEZEN

Je krijgt alle adviezen op papier. Niet alleen over de omgang met jouw pup maar ook op basis van zijn/haar gezondheid. Denk aan ontwormingsschema's, het belang van de juiste parasitaire middelen enz.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN aankooptraject?

 • Het doornemen van de wensen en verwachtingen: wat zoeken je in een hond en wat ben je van plan om met de hond te gaan doen (sporten, jagen, alleen voor gezelschap?).
 • Welke hondenras past bij mij: Past de hond, het ras die je in de gedachten hebt wel bij jouw wensen en situatie?
 • Overige zaken: Daarnaast zullen we ook doornemen waar je aan moet denken bij eventuele overige kosten en andere belangrijke aspecten die komen kijken bij het houden van een hond.
 • Advies: Op basis van het gesprek en jouw antwoorden krijg je van mij advies op papier over welke rassen en leeftijden ik denk dat het beste bij jou zal gaan passen.
Laten we gaan voor een goede start 


stuur vrijblijvend een mail

De volgende stap: het uitzoeken van jouw nieuwe hond!

Het moment is daar, we hebben alles op een rijtje, nu begint jouw zoektocht!

Je krijgt van mij een vragenlijst en een checklist om mee te nemen naar de fokker. Want wist je dat de eerste 12 weken (waarvan de 1e 8 weken bij de fokker) eigenlijk de blauwprint zijn voor het gedrag van jouw pup op latere leeftijd. Mega belangrijk dus.

Helaas zijn er een hoop slechte fokkers en worden er veel te hoge bedragen voor pups gevraagd, dus superbelangrijk om hier de goede in te vinden. Een aantal vragen kan je al gebruiken in je eerste contact met de fokker.


null

De klik met een hond is heel persoonlijk, ik begeleid je, maar jij kiest!

Weet je niet goed waar je moet beginnen?

Ik kan voor jou de zoektocht op het internet beginnen. Ik ben niet aangesloten bij fokkers dus je krijgt een onafhankelijk advies. Je krijgt van mij meerdere voorstellen waarvan ik denk dat ze bij jou passen.


Mee op bezoek bij de fokker?

Als je het fijn vindt kan ik ook mee naar de fokker, de keuze ligt bij jou, maar vanuit filmpjes kan ik ook een hoop beoordelen. Het bezoek of de filmpjes bespreken we achteraf met daarbij ook het ingevulde vragenformulier.puppytraject hondengedragsdeskundige, aankooptraject hond

De laatste stappen

De pup is gekozen!  Je krijgt van mij nog tips en adviezen op papier om jouw pup op de juiste manier thuis te verwelkomen en te begeleiden gedurende de eerste weken.

Voor jullie is het namelijk superleuk, maar voor de pup is het weg gaan uit zijn bekende omgeving heel erg spannend. Dit is dus een heel belangrijk onderdeel wanneer je eenmaal gekozen hebt voor een puppy.

Een huisbezoek van mij staat ook nog op de planning om jullie te ondersteunen en al jullie vragen te beantwoorden!

De tarieven

Basispakket 

€ 195,-*


Een prima keuze!
 • 1 bezoek vooraf (ongeveer 60min).
 • 2 belmomenten of videobellen, duur +/- 30min:

- 1 voor het doornemen van de door jullie uitgekozen fokkers/advertentie.

- 1 na het bezichtigen van de puppy.

 • 1 bezoek achteraf met de mogelijkheid tot praktijkoefeningen horend bij de opvoeding en het gedrag van je hond (ongeveer 90 minuten.
 • € 0,40,- km vergoeding buiten Putten
 • Vanaf 45min reistijd vanaf Putten reken ik €10,- per half uur reistijd.

Extra opties:

 • Meerprijs bezoek bij de fokker: prijs in overleg.


* prijs is incl btw, excl. eventuele reiskosten of andere bijkomende kosten. Aan de bovengenoemde prijs kunnen geen rechten worden ontleend.


Het complete pakket

€ 256,- *


De beste keuze 
 • Alle punten van het basispakket.
 • Ik ga opzoek naar meerdere geschikte fokkers.
 • Ik stel de eerste belangrijke vragen.
 • Ik doe jullie meerdere voorstellen (max 5) die passen bij jullie wensen.


Extra opties:

 • Meerprijs bezoek bij fokker: prijs in overleg.

* prijs is incl btw, excl. eventuele reiskosten of andere bijkomende kosten. Aan de bovengenoemde prijs kunnen geen rechten worden ontleend.
Dit wil je niet mislopen!

Doe de leuke en leerzame quiz over hondengedrag en hun gezondheid . Zo test je jouw kennis op een leuke manier. Na het afronden van de quiz heb ik een gave aanbieding voor je die je niet wilt missen!